Praktische informatie

Openingstijden

  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

14.00 – 18.30 uur
14.00 – 18.30 uur
12.15 – 18.30 uur
12.00 – 18.30 uur
14.00 – 18.30 uur

Vakanties en studiedagen

Ook in de vakanties en tijdens feest- en studiedagen biedt Sportvi opvang aan. Op deze dagen is Sportvi van maandag tot en met vrijdag van 07.30 – 18.30 geopend.

Op de volgende dagen is Sportvi gesloten: 
Tweede paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, tweede pinksterdag, eerste & tweede kerstdag en nieuwjaarsdag.

Vervoer

Sportvi haalt de kinderen op bij alle scholen in Boxmeer. De medewerkers van Sportvi zullen altijd tijdig aanwezig zijn, voordat de lestijd voorbij is, zodat de kinderen niet op het schoolplein of elders hoeven te wachten.

Sportvi rekent geen extra kosten voor het ophalen van de kinderen.

Sport- en voedingsbeleid

Sportvi ademt sportiviteit en gezondheid. Elke dag worden er sport- en spelactiviteiten aangeboden op het niveau van de kinderen. Zij doen mee aan activiteiten en krijgen ruimte om zelf te gaan bewegen.

Naast bewegen hoort hier ook gezonde voeding bij. Om gezond op te kunnen groeien en zich te ontwikkelen, moeten de kinderen dagelijks genoeg bewegen en goede voedingsstoffen binnenkrijgen.

Kinderen eten en drinken bij Sportvi gezonde producten en doen dit op vaste momenten. Dit zorgt voor een herkenbaar ritme en levert de kinderen rust op. Er wordt altijd samen aan tafel gegeten. Dit biedt kinderen structuur, maar is ook gewoon gezellig. Er wordt gezorgd voor een fijne sfeer aan tafel, waar we genoeg tijd voor nemen.